Menu

Kuřecí Jalfrezi

15.7.2015 - Hlavní chody, Indická kuchyně

Kuřecí Jalfrezi

Ingredience:
na 4 porce 

 

Postup:

  1. cibuli a česnek a chilli nakrájíme nadrobno
  2. kuřecí maso nakrájíme na cca 1.5 cm kostky
  3. papriky nakrájíme na cca 2 cm čtverečky
  4. cibuli na ghee osmahneme do sklovata
  5. přidáme mletý koriandr, kmín, kurkumu a nechte rozvonět
  6. přidáme kuřecí maso a cca 1 min smažíme, maso by mělo být v barvě kurkumy
  7. osolíme
  8. přidáme plechovku rajčat a kuřecího vývaru a vaříme 20 minut (omáčka by měla zhoustnout)
  9. přidáme čerstvě mletý černý pepř podle chuti
  10. na konec vmíchejte čerstvý koriandr a ihned podáváme

 

Příloha:

chapati
naan
rýže basmati

Napsat komentář