Menu

Kečup

30.4.2015 - Ingredience

kecup-1

 

Ingredience: 

 

 

Postup: 

  1. nakrájíme cibuli na jemno
  2. nakrájíme nebo rozmačkáme rajčata
  3. dáme do velkého kastrolu se vším kořením a přivedeme k varu
  4. vaříme na mírném ohni, dokud bude směs patřičně rozvářena a hustá
  5. po té směs rozmixujeme a propasírujeme přes cedník
  6. přidáme kyselinu benzolovou ale, pokud bude kečup zavářet lze vynechat
  7. po té dáme do připravených a vyhřátých sklenic a zavřeme
  8. pokud jste nepoužili kyselinu benzolovou tak je nutné zavařit zavaříme 25 min

2 thoughts on “Kečup

  • Pingback: Buřty na černém pivu  | Recepty od Rosti

  • Pingback: Rajská omáčka | Recepty od Rosti

  • Napsat komentář