Menu

Pečený bůček po asijsku

23.5.2015 - Česká kuchyně, Hlavní chody, Předkrmy

peceny bucek po asijsku

Nevím, jak vy ale já rad bůček pěkně vychladlý a na chleba namazaný, ale jen klasika mi přišla nudná tak jsem vymyslel toto a kupodivu to chutnalo všem tak tady je onen recept.

Ingredience:

 

na napichováni:

 

Marináda na potírání:

 

Postup:

  1. napíchat směsi (injekční stříkačkou s vetší jehlou, prodává se i souprava k tomu určena) a nechat cca 24hod odležet 
  2. na sádle prudce osmažíme že všech stran
  3. předehrát troubu na 120°
  4. maso potřít že všech stran marinádou
  5. přikrýt dát péct kůži dolů občas potírat
  6. po 3 hod otočit a nařezat kůži na cca 1-2cm čtverečky
  7. péct další 2 hod
  8. Po 2hod přidat na 200° a odkryté péct cca 20-30min a potírat marinádou

 

Příloha:

jako předkrm podáváme studene s chlebem který se námaze výpekem a maso se da navrh

jako hlavni chod vařené brambory, nebo kdedlík a zelí

Napsat komentář