Menu

Ústřičná omáčka

5.4.2015 - Ingredience

ustricna omacka2

Tato omáčka je základní surovinou asijské kuchyně. Vyrabí se z vařených ústřic smíchaných s cukrem, solí, moukou, droždí, karamelem a vodou. Její využití je mnohostranné do omáček a jídel.

Koupíte ji ve vietnamských obchodech, na tržištích nebo ve velkých supermarketech a také v SAPE to problém není, nebo v Thai’s Asian Food Shop ve Francouzská 66, Praha 10

Tuto velkou jsem viděl pouze v SAPĚ.

Je spousty druhú a není třeba obávat o kvalitu, ještě jsem nenarazil na špatnou.

9 thoughts on “Ústřičná omáčka

  • Pingback: Hovězí po sečuánsku | Recepty od Rosti

  • Pingback: PHAD GRA PAO | Recepty od Rosti

  • Pingback: Pečený bůček po asijsku | Recepty od Rosti

  • Pingback: Smažené čínské nudle s kuřecím masem | Recepty od Rosti

  • Pingback: Vepřové maso s ústřičnou omáčkou | Recepty od Rosti

  • Pingback: Thajsky salát s vepřovým masem | Recepty od Rosti

  • Pingback: Pad Kee Mao – Opilcovy nudle | Recepty od Rosti

  • Pingback: Smažené rýžové nudle s kuřecím masem | Recepty od Rosti

  • Pingback: Kuřecí s pomerančovou omáčku – Cơm gà sốt cam | Recepty od Rosti

  • Napsat komentář