O Rýžovém víně
Rýžové Víno se používá z velké většiny na dochucení tradičních čínských pokrmů. Rýžové víno je dobře známé nejen v Číně, ale i na Taiwanu a v jihovýchodní Asii.
Využití
Rýžové víno je velmi důležitým dochucovadlem při vaření a přípravě čínských a asijských pokrmů. Neměl by se ničím nahrazovat, protože má svou specifickou a nezaměnitelnou chuť.
Koupíte ji ve vietnamských obchodech, na tržištích nebo ve velkých supermarketech a také v SAPE to problém není, nebo v Thai’s Asian Food Shop ve Francouzská 66, Praha 10
8 thoughts on “Rýžové Víno”
Pingback: Hovězí po sečuánsku | Recepty od Rosti
Pingback: Kung Pao | Recepty od Rosti
Pingback: Smažené čínské nudle s kuřecím masem | Recepty od Rosti
Pingback: Vepřové maso s ústřičnou omáčkou | Recepty od Rosti
Pingback: Nudle na thajské kari | Recepty od Rosti
Pingback: Smažené rýžové nudle s kuřecím masem | Recepty od Rosti
Pingback: Marinovaný jazyk v sójové omáčce | Recepty od Rosti
Pingback: Dušené hovězí cibulí | Recepty od Rosti